Πλούσιο το δελτίο συλλήψεων σε νησιά των Κυκλάδων

11 Ιουνίου 2021 14:18

Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 10-06-2021 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο στη Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 35 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Ολλανδία.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την

10-06-2021 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Μύκονο

Την 10-06-2021 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο

Την 10-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για κλοπή και παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Θήρα

Την 10-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), 38χρονος αλλοδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου, οδηγούσε χωρίς άδεια ικανότητας δίκυκλη μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 27-06-2019 στη Θήρα. Επιπλέον, ο 38χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια κάνναβης στη Σίφνο

Την 10-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 40 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με -37- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos