Πρώτοι στην ενημέρωση γιατί εσείς μας στηρίζετε και εμείς σας το ανταποδίδουμε!

13 Ιουλίου 2021 23:42

Χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες – αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας psts.gr, μας έχουν κατατάξει στην κορυφή της ενημέρωσης.

Βρισκόμαστε ανάμεσα στα καλύτερα ειδησεογραφικά site της Ελλάδας, έχουμε βραβευτεί άλλωστε με Silver Award (2019) στην πανελλήνια διοργάνωση Regional Media Awards. Κορυφαίοι στις Κυκλάδες και φυσικά στην Πάρο.

Έγκυρα, έγκαιρα, αντικειμενικά, με άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο, σας μεταφέρουμε σε 24ωρη βάση το παλμό της ζωής της Πάρου των Κυκλάδων και όχι μόνο.

Είμαστε η πλέον αξιόπιστη πρωτογενής πηγή ενημέρωσης για όλα τα μεγάλα πανελλήνιας εμβέλειας ειδησεογραφικά μέσα και διαδικτυακά φτάνουμε παντού στον κόσμο γιατί όλοι εσείς στηρίζετε το έργο μας και την παρουσία μας στο ενημερωτικό στερέωμα με την ανταπόκρισή σας.

Σας το ανταποδίδουμε με ένα μεγάλο εκ βάθους καρδίας ευχαριστώ αλλά και απτά, με τους Μεγάλους Διαγωνισμούς που «τρέχουμε» αδιαλείπτως προσφέροντας πλούσια δώρα σε όλους σας, απλά και μόνο με ένα κλικ!

Είμαστε στις επάλξεις της ενημέρωσης, συνεπείς ως προς την εγκυρότητα, την αμεσότητα και την αμεροληψία μας, έτσι όπως μας γνωρίσατε, έτσι ακριβώς συνεχίζουμε…

Το ευχαριστώ μας ανήκει σε σας, και μόνο σε σας!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos