Παροχή συνδρομής σε χειριστή σανίδας όρθιας κωπηλασίας (SUP) στην Τήνο

30 Ιουλίου 2021 12:46

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τήνου, για δυσχερή θέση ενός χειριστή σανίδας όρθιας κωπηλασίας (SUP), στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Σὠστη ν. Τήνου.

Άμεσα, για την περιοχή απέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και σκάφος ναυαγοσωστικής ακαδημίας, το οποίο εντόπισε τον 30χρονο ημεδαπό, καλά στην υγεία του, τον περισυνέλεξε και στη συνέχεια τον μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα χώρας Τήνου.
*****

Για απείθεια και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ένας 63χρονος ημεδαπός οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, από στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα ν. Τήνου, ο 63χρονος αρνήθηκε να επιδείξει στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία κυκλοφορίας του Ε.Ι.Χ. οχήματος, ενώ εκδήλωσε απρεπή συμπεριφορά, απωθώντας στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και θέτοντας το εν λόγω όχημα σε κίνηση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ανωτέρω στελέχους.

Το στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τήνου για παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 76χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos