Συλλήψεις στις Κυκλάδες

03 Αυγούστου 2021 16:36

Σύλληψη (6) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα

Την 02-08-2021 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 20 έως 43 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σύρο

Την 02-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση οικόσιτων ζώων στην Κέα

Την 02-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 44χρονος ημεδαπός ο οποίος εξέτρεφε οικόσιτα ζώα σε αγροτεμάχιο έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Σύρο

Την 02-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 16χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών και έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι «replica», -3- στιλέτα (πεταλούδες), σιδερογροθιά, ρόπαλο και σουγιάς με λάμα -4,5- εκατοστά.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και νομοθεσία περί βεγγαλικών στη Νάξο.

Την 02-08-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 39χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης βάρους -15,7- γραμμ., ζυγαριά ακριβείας, -2- θρυμματιστές κάνναβης, ναυτικό καπνογόνο και -4- ναυτικές φωτοβολίδες

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos