Ο Ανταμ Κοντοβάς παντρεύτηκε στη Σαντορίνη και ο Σωτήρης Κοντιζάς του ευχήθηκε «και του χρόνου»

23 Αυγούστου 2021 13:23

Ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς επισημοποίησε τη σχέση του με την Αγγελική Μαριδάκη σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου στη Σαντορίνη.

Λίγο πριν αναλάβει καθήκοντα στο νέο μαγειρικό σόου του ΑΝΤ1, Game Of Chefs, ο Άνταμ Κοντοβάς και η σύντροφός του που είναι έγκυος, υπέγραψαν σύμφωνα συμβίωσης και απόλαυσαν ένα ξεχωριστό γεύμα, αυστηρά για δύο στη Σαντορίνη.

Ο σεφ και η αγαπημένη του μοιράστηκαν το γεγονός στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ο Άνταμ Κοντοβάς φόρεσε ένα μπεζ σακάκι και λευκά αθλητικά, με την σύντροφό του να επιλέγει ένα αέρινο λευκό φόρεμα που θύμιζε πολύ νυφικό.

Σύμφωνο συμβίωσης και δείπνο για δύο στη Σαντορίνη
Ήταν η κυρία Μαριδάκη που διευκρίνισε στους φίλους της στο Instagram τον λόγο που κανείς άλλος, πέραν του ζευγαριού δεν παρέστη στη γιορτή αυτή, με την οποία επισημοποίησαν τη σχέση τους.

 «Και αφού με ρωτάτε: κάναμε σύμφωνα συμβίωσης. Συμβολαιογράφος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου μένουμε και δεν χρειάζονταν μάρτυρες. Η τελετή ήταν προσωπική και το σκηνικό στήθηκε από τον Άνταμ και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου» έγραψε σε ένα Insta Story.

 «Αν και δεν ήταν ένας συμβατικός γάμος εμείς το χαρήκαμε όπως θέλαμε αν και μας έλειπαν οι αγαπημένοι μας κουμπάροι λόγω συνθηκών. Υποσχόμαστε όμως πάρτι τρικούβερτο του χρόνου!» έγραψε από την πλευρά του ο Άνταμ Κοντοβάς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos