Τήνος: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος - Πώς ο 90χρονος σκότωσε τον 50χρονο

10 Απριλίου 2022 20:25

Δράστης είναι ένας 90χρονος, ο οποίος σκότωσε πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα έναν 50χρονο. Το θύμα είναι ο Σπύρος Μεταξάς, διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου.

Το φονικό σημειώθηκε στην περιοχή Μανέλα για ασήμαντη αφορμή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τον 50χρονο, την ώρα που εκείνος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, εξαιτίας μιας θέσης πάρκινγκ.

Λέγεται, επίσης, πως οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια κ.λπ. Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο. Ο ηλικιωμένος στο ισόγειο και το θύμα στον πρώτο όροφο.

Κάποια στιγμή, όταν γίνονταν εργασίες στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι, ο δράστης είχε βγει έξω και δημιουργούσε φασαρίες. Να σημειωθεί πως το πάρκινγκ είναι δημόσιο.

Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως ο δράστης δεν έχει σώας τας φρένας, ωστόσο κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη άμεσα ένας ηλικιωμένος ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα 52χρονο στην Τήνο

 Συνελήφθη σήμερα (10 Απριλίου 2022) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 90χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι σε δημοτική οδό της Χώρας Τήνου, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 52χρονο ημεδαπό άνδρα έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικές διάφορες.

Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos