Επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Αλβανούς στο αεροδρόμιο Μυκόνου

10 Απριλίου 2022 22:33

Αλβανός πυροβόλησε ομοεθνή του στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά το θύμα - Ο δράστης, που είναι παντρεμένος με την αδερφή του θύματος, συνεληφθη - Οι προσωπικές διαφορές και το χρονικό της σύγκρουσης

Περιστατικό με πυροβολισμούς καταγράφηκε στη Μύκονο. Συμπλοκή σημειώθηκε, ειδικότερα, μεταξύ Αλβανών στην περιοχή του αεροδρομίου Μυκόνου, το απόγευμα της Κυριακής.
Ανδρας αλβανικής καταγωγής πυροβόλησε ομοεθνή του δύο φορές στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά το θύμα και να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο κέντρο Υγείας του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr,  το κίνητρο πίσω από την απόπειρα δολοφονίας έχει να κάνει με προσωπικές διαφορες μεταξύ δύο οικογενειών.  Ο δράστης είναι παντρεμένος με την αδερφή του θύματος.


1649609157719
1649609157708_1_
1649609157696


Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου.  Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί σοβαρά στη κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή για να τον ακολουθήσει ο αδερφός του θύματος. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν επί του περιφερειακου δρομου με τον αδερφό του θύματος να διεμβολιζει με το Ι.Χ του το αυτοκίνητο του δράστη. Και οι δύο βγήκαν από τα οχήματα τους για να ακολουθήσει πετροπόλεμος. 
Μάλιστα ο δράστης πυροβόλησε και τον αδερφό του θύματος στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Τελικά συνελήφθη από δύο αστυνομικούς της ασφάλειας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos