Συλλήψεις στις Κυκλάδες

19 Μαϊος 2022 14:58

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 18-05-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 50χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες χωματουργικές εργασίες. Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα έργων.

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη λειτουργίας
Υπηρεσίας, απείθεια και απειλή στη Θήρα Την 18-05-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος αρνήθηκε να υποβληθεί σε τροχονομικό έλεγχο, απειλώντας τους αστυνομικούς και διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο
Την 18-05-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο
Την 18-05-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos