Συλλήψεις στις Κυκλάδες

24 Μαϊος 2022 16:03

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 23-05-2022 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, ο 35χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη ημεδαπού για προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς στη Νάξο

Την 20-05-2022 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 56χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε εγκαταστήσει μεταλλική κατασκευή εφαπτόμενη σε ακίνητο που προστατεύεται από τις διατάξεις του νόμου περί πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 23-05-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 36 και 37 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

Βεβαίωση παραβάσεων στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης στη Θήρα

Την 23-05-2022 στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στην Θήρα με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας ελέχθησαν 15 άτομα - 3 οχήματα, βεβαιώθηκαν -3- παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και επιβλήθηκε ακινητοποίηση σε -3- οχήματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos