Ενισχύεται ο στόλος του Δήμου με καινούρια οχήματα

24 Μαϊος 2022 17:31

Πέντε νέα οχήματα ενισχύουν από σήμερα τον μηχανολογικό εξοπλισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Ύδρευσης, ο Δήμος προχώρησε στην

προμήθεια 10 συνολικά οχημάτων με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing)συνολικής αξίας 1.742.200 €.Ήδη σήμερα παραλήφθηκαν δύο απορριμματοφόραοχήματα τύπου πρέσας,χωρητικότητας 16κ.μ., ένα απορριμματοφόρο όχημα χωρητικότητας 12 κ.μ.,ένα ημιφορτηγό κλειστού τύπου (VAN) 4X2 μ.β. και ένα ανατρεπόμενο φορτηγό 7,5tn με γερανό και γάντζο.

Το επόμενο διάστημα θα παραληφθούν ακόμα τρίαδιπλοκάμπινα ημιφορτηγά (pick-up), ένα ανατρεπόμενο φορτηγό μικτού φορτίου 19tn(4Χ4) (μπαζάδικο) και ένα Πλυντήριο κάδων απορριμμάτων 80-1100ltχωρητικότητας 2.000lt..

Η διάρκεια αποπληρωμής του μηχανολογικού εξοπλισμού θα πραγματοποιηθεί σε 5 χρόνια, ενώ μετά την αποπληρωμή τους τα οχήματα θα περιέλθουν στην κυριότητα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος θα διατηρήσει τη ρευστότητά του χάρηστη σταδιακή εκταμίευση του μισθώματος.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos