Συλλήψεις σε Ίο, Θήρα, Νάξο

13 Ιουλίου 2022 16:29

Σύλληψη αλλοδαπού για κατάληψη αιγιαλού στην Ίο   

 Την 12-07-2022 το απόγευμα συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εγκαταστήσει παράνομα ξύλινη κατασκευή σε τμήμα αιγιαλού.

Σύλληψη (8) ατόμων για παράνομη εγκατάσταση και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων στη Θήρα

   Την 12-07-2022 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί και πέντε ημεδαποί, ηλικίας από 22 έως 41 ετών, για παράνομη εγκατάσταση σε μη θεσμοθετημένο δημόσιο χώρο και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων παιδιών τους.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Θήρα

   Την 12-07-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 42χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης -3- ετών για υπόθεση κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε επιχείρηση στη Νάξο    

Την 12-07-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση αναπαράγοντας οπτικοακουστικό έργο παραβιάζοντας τη νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos