Επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

13 Ιουλίου 2022 16:33

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδωνκ. Γιάννης Ρούσσος συνοδευόμενος από τον εξωτερικό Συνεργάτη του Επιμελητηρίου, Σύμβουλο κ. Γιάννη Παππά.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από την πλευρά του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζει ο νομός των Κυκλάδων εξαιτίας των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η κρίση σε θέματα όπως το ενεργειακό, το ακτοπλοϊκό, το κόστος μεταφορών και η ακρίβεια γενικά.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδωνευχαρίστησε τον Υπουργό που, ως Προϊσταμένη Αρχή των Επιμελητηρίων και ως καθ’ ύλην αρμόδιος για ό,τι αφορά την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας εν γένει, στηρίζει διαχρονικά το Επιμελητήριο Κυκλάδων και αποδέχτηκε τη συνάντησησε μια τόσο επιβαρυμένη περίοδο. Στη συνέχεια του παρουσίασε συνοπτικά τις ενέργειες του Επιμελητηρίου το τελευταίο διάστημα και ζήτησε τη στήριξη του Υπουργού, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός πως στις Κυκλάδες δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις πολλών ταχυτήτων-όπως άλλωστε με διαφορετικές ταχύτητεςλειτουργούν και τα νησιά των Κυκλάδων- οι οποίες πλήττονται από την ακρίβεια και τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει η παρατεταμένη κρίση στην επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία γενικά.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε ότι στηρίζει το Επιμελητήριο Κυκλάδων αναγνωρίζοντας την προσφορά του και τόνισε πως αυτή η κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αγωνίζονται να ανταπεξέλθουν στις πολλαπλές αντιξοότητες της αγοράς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos