Κυκλάδες: To Αμοργιανό Καρναβάλι κάνει φέτος τη διαφορά! – Ατέλειωτο κέφι, ζωντάνια και χορός στα Κατάπολα (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2023 17:27

Δημοφιλή είναι τα Καρναβάλια σε αρκετές περιοχές ή πόλεις της Ελλάδας. Τη διαφορά όμως σίγουρα κάνουν οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις μικρών τόπων ή νησιών στα οποία το κέφι, η ζωντάνια και ο αυθορμητισμός περισσεύουν, γι΄ αυτό και ξεχωρίζουν!

Τέτοιο είναι το Καρναβάλι της όμορφης Αμοργού στις Κυκλάδες. Το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, στο λιμάνι των Καταπόλων πραγματοποιήθηκε Καρναβαλική παρέλαση. Γκρουπάκια ενηλίκων και παιδιών που είχαν μασκαρευτεί, παρέλασαν, παρουσίασαν αστεία σκετς, χόρεψαν και ξεφάντωσαν στο ρυθμό της μουσικής.

Το κέφι και η ζωντάνια ήταν αστείρευτα, ο κόσμος έγινε ένα με τα γκρουπ, και όλοι μαζί διασκέδασαν όπως μόνο η τρελή Αποκριά επιβάλλει.

Οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Αμοργό συνεχίζονται και θα είναι το ίδιο όμορφες, εντυπωσιακές αλλά και παραδοσιακές, με έθιμα που «έρχονται» από το παρελθόν και αναβιώνουν διατηρώντας την αυθεντική ταυτότητα του τόπου.

Το ήσυχο το χειμώνα και φιλόξενο νησί, αυτές τις μέρες μοιάζει να «δονείται» ολόκληρο στο ρυθμό των γιορτινών ημερών και τα καλύτερα έρχονται!

{https://www.youtube.com/watch?v=eA9goDnIArk}

amorgos karnavali 01

amorgos karnavali 02

amorgos karnavali 03

amorgos karnavali 04

amorgos karnavali 05

amorgos karnavali 06

amorgos karnavali 08

amorgos karnavali 09

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos