Η υπέροχη Ματούλα Ζαμάνη με την κιθάρα της στο Αμοργιανό Καρναβάλι! (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2023 23:48

Το Αμοργιανό Καρναβάλι επιφύλασσε στον κόσμο μια έκπληξη! Τη συμμετοχή της αγαπημένης ερμηνεύτριας και συνθέτριας Ματούλας Ζαμάνη.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης με το ιδιαίτερο στιλ, τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις κορυφαίες συνεργασίες στην παραδοσιακή και έντεχνη μουσική σκηνή, πήρε την κιθάρα της και ενώθηκε με τους Καρναβαλιστές το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου στα Κατάπολα.

Εμπνεύστηκε από το νησί και τραγούδησε, παραφράζοντας «αποκριάτικα» πασίγνωστο νησιώτικο τραγούδι για την Αμοργό, δίνοντας έναν μοναδικά δημιουργικό και ευφάνταστο τόνο στην όμορφη Καρναβαλική γιορτή!

Το νησί της Αμοργού είναι γεμάτο από γιορτινές εκδηλώσεις αυτές τις ημέρες. Κατάπολα, Χώρα, χωριά και Αιγιάλη κινούνται σε ρυθμό Αποκριάς!

Αξίζει κανείς να επισκεφθεί την Αμοργό για να βιώσει ξένοιαστες στιγμές γνήσιου γλεντιού και παραδοσιακής φιλοξενίας, σε έναν Κυκλαδίτικο τόπο ευλογημένο και τόσο γραφικό.

Γιατί η Αμοργός είναι πανέμορφη και το χειμώνα! Στην Αιγιάλη μάλιστα, θα βρει κανείς το πιο καλαίσθητο και ζεστό κατάλυμα νησιώτικης φιλοξενίας. Πρόκειται για το Ξενοδοχείο «Αιγιαλίς» με την υπέροχη αμφιθεατρική θέα, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία των Κυκλάδων. Η διαμονή εκεί, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης μέσα στο ιδανικότερο νησιώτικο τοπίο, στο νησί του απέραντου γαλάζιου!

{https://www.youtube.com/watch?v=wPf8q5vom8g}

aigialis amorgos

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos