Κυκλάδες – Πάρος: Εκτεταμένη αναβάθμιση του οδικού φωτισμού – Βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας

05 Μαρτίου 2023 14:58

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προχωρά στην υλοποίηση ενός αναπτυξιακού έργου υποδομής που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής για κατοίκους και επισκέπτες και θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στους δρόμους των νησιών.

Πρόκειται για την εκτεταμένη αναβάθμιση του οδικού φωτισμού στα νησιά Σύρος – Νάξος – Πάρος – Σαντορίνη – Μύκονος – Τήνος και Μήλος, η οποία περιλαμβάνει την ολική αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων με νέα, υπερσύγχρονα «έξυπνα» φωτιστικά τύπου LED.

Στη σύμβαση του έργου την οποία υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «DASTERI SYSTEMS Α.Ε.» κ. Γ. Δαστερίδης, περιλαμβάνεται εκτός από την αναβάθμιση του συστήματος οδικού φωτισμού με την προμήθεια και εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων και 10ετής εγγύηση/συντήρηση καλής λειτουργίας.

Το έργο αισθητικής και ποιοτικής βελτίωσης των οδικών συνθηκών θα συμβάλλει στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην εξοικονόμηση ενέργειας στα νησιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos