Η Νάξος γιόρτασε τα 30 χρόνια σύνδεσης της με την Αυστρία!

01 Ιουνίου 2023 13:00

Τα 30 χρόνια σύνδεσης της Αυστρίας με τη Νάξο https://www.instagram.com/naxosandsmallcyclades/γιόρτασε ο διοργανωτής ταξιδιών Springer Reisen που θεωρείται ο σημαντικότερος Tour Operator στα κρατίδια της νοτίου Αυστρίας, Στυρία και Καρίνθια, με μεγάλο δίκτυο τουριστικών Γραφείων.

Με αφορμή της επετείου «30 χρόνια Νάξος» διοργανώθηκε μεγάλο ταξίδι δημοσιογράφων και πρακτόρων το διάστημα 25 έως 27 Μαίου 2023. Στο ταξίδι συμμετείχαν 16 άτομα εκ των οποίων δέκα δημοσιογράφοι και έξι ταξιδιωτικοί πράκτορες. Οι δημοσιογράφοι εκπροσώπησαν τα πλέον δημοφιλή ΜΜΕ της Αυστρίας, όπως KronenZeitung, KleineZeitung,Κurier, Tip, Traveller, Steiererin, Kärntner Monat, Weekend, Regional Medien και το ράδιο Antenne. Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να εξερευνήσουν το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και να απολαύσουν τη μοναδική γαστρονομία του. Η επετειακή δράση στη Νάξο συνδιοργανώθηκε από τον Αυστριακό TourOperator, το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τη στήριξη του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και πολλών εθελοντών επαγγελματιών.

«Η εν λόγω σύνδεση αποτελεί μια ιστορική συνεργασία που πρακτικά “άνοιξε” τον δρόμο του διεθνούς τουρισμού όχι μόνο για τη Νάξο, αλλά και για τις Κυκλάδες ευρύτερα. Προτεραιότητα μας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας του προορισμού και η εδραίωση μέσα από σταθερές συμμαχίες. Στο πνεύμα αυτό ευχαριστούμε την Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας για τη δημιουργία αξιόλογων project προβολής», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos