Στη Μύκονο ο Σακίλ Ο' Νιλ -DJ στο πάρτι στο SantAnna, φώναξε «This is Sparta»

26 Ιουλίου 2023 13:49

Στους ρυθμούς του DJ diesel, ευρύτερα γνωστού ως Σακίλ Ο' Νιλ, χόρεψε η Μύκονος, σε ένα μοναδικό πάρτι που έγινε χθες βράδυ στο SantAnna.

Ο θρύλος του ΝΒΑ και τετράκις κάτοχος του «δαχτυλιδιού» απασχολείται εδώ και χρόνια ως DJ, έχοντας λάβει μέρος σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, όπως το Tomorrowland, ενώ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ.

Στο SantAnna ο άλλοτε θρύλος του NBA ξεσήκωσε τους πάντες
Στο γνωστό μαγαζί της Μυκόνου SantAnna έγινε ένα από τα μεγαλύτερα events του καλοκαιριού και ένα πάρτι που θα θυμούνται για καιρό όσοι διασκέδασαν σε αυτό. Ο θηριώδης σέντερ του NBA, που είχε πάει να δει τον Black Coffee που ξεσήκωσε δυόμισι χιλιάδες ανθρώπους, ανέβηκε χθες και ο ίδιος στα decks του γνωστού κλαμπ. Στα highlights της βραδιάς, όπως αναφέρει το Mykonos Live TV, τα «περίεργα» γυαλιά που φορούσε στο κεφάλι ο Shaquille, η ατάκα «This Is Sparta» που ξεστόμισε ενθυμούμενος την επική σκηνή με τον Gerard Butler από την κινηματογραφική ταινία «300», αλλά και η στιγμή που έβγαλε το t-shirt του και έμεινε με το φανελάκι για να συνεχίζει να παίζει μουσική!

{https://www.instagram.com/p/CiGUqRKJ7WP/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}

{https://www.instagram.com/reel/CuPytXQp0y-/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos