Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

08 Σεπτεμβρίου 2023 14:02

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Την 07-09-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -20- «φιξάκια» κοκαΐνης συνολικού βάρους -15,5- γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 07-09-2023 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 07-09-2023 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 30 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων, κατά περίπτωση.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,

βία κατά υπαλλήλων (αστυνομικών) και άλλα αδικήματα στη Θήρα Την 07-09-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ, επιχειρώντας να διαφύγει τον έλεγχο. Ο δράστης κατά τη σύλληψή του απείλησε και επιτέθηκε σε αστυνομικούς και επίσης διατάραξε την ομαλή λειτουργία της Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos