Συλλήψεις σε Θήρα, Σύρο, Μύκονο

09 Σεπτεμβρίου 2023 13:31

Σύλληψη (3) ημεδαπών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οπλοκατοχή στη Θήρα

Την 08-09-2023 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 30, 45 και 48 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε χρωματισμό τοιχίων (graffiti). Στην κατοχή τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 7 ξύλινα αντικείμενα- ρόπαλα, κατσαβίδι, μαχαίρι (φαλτσέτα) και υλικά βαφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Σύρο

Την 08-09-2023 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 19χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη (3) ατόμων για παραβάσεις σε επιχειρήσεις στη Μύκονο

Την 08-09-2023 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 61 ετών, καθώς και 33χρονος αλλοδαπός, γιατί λειτουργούσαν επιχειρήσεις οι οποίες καταλάμβαναν παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων, κατά περίπτωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos