«Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» | Το πρόγραμμα του τριημέρου 15-17/12

15 Δεκεμβρίου 2023 15:04

Γεμάτο δράσεις είναι το τριήμερο 15 έως 17 Δεκεμβρίου 2023 στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Τον... χορό των εκδηλώσεων θα ανοίξει την Παρασκευή 15/12 στις 18:00 το Δημοτικό Σχολείο Ακρωτηρίου, όπου θα πραγματοποιήσει τη χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή του. Στη συνέχεια στις 19:30, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μία παράσταση με κάλαντα, σαντορινιές καντάδες και χορούς από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τη Μικρά Ασία που επιμελείται η Γιάννα Μαυρομμάτη και θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Πολιτιστικού & Αθλητικού συλλόγου Ακρωτηρίου, του συλλόγου Βοθωνιατών Θήρας «Παναγιά η Σέργενα», της χορευτικής ομάδας «Πανηγυρόσπιτο» Οίας, του πολιτιστικού – εξωραϊστικού συλλόγου Θήρας «Αγ. Ευστάθιος» και του «Παγκράτιου» Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού συλλόγου Καμαρίου.

Το Σάββατο 16/12 από τις 12:00 φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια με το σύλλογο «Ηλιαχτίδα» και στις 17:00 οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Μεγαλοχωρίου θα μας παρουσιάσουν την παράσταση «Φρικαντέλα – Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά. Στη συνέχεια, τα ξωτικά θα αναλάβουν δράση και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Μεσόγειος: Πολιορκημένη Θάλασσα».

Την Κυριακη 17/12, τα ξωτικά θα ξεκινήσουν στις 12:00 με Eco Κατασκευές και στις 18:00 θα συνεχίσουν με χριστουγεννιάτικες μακαρονοκατασκευές. Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με τη μπάντα του Γυμνασίου Μεσαριάς, η οποία θα ανέβει στο stage του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για να μας χαρίσει μια χριστουγεννιάτικη συναυλία σε ρυθμούς ροκ.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε υπέροχα και να διασκεδάσουμε.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή (16:00 – 22:00)
Σάββατο – Κυριακή & Αργίες (11:00 – 22:00)

Η είσοδος στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» είναι ελεύθερη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos