Δρομολογήθηκε λύση στο δίκτυο νερού μετά από μια σειρά επαφών και ενεργειών του νέου Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά!

15 Δεκεμβρίου 2023 15:56

Από την πρώτη μέρα σχεδόν που ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς έλαβε την λαϊκή εντολή για τη νέα θητεία στο Δήμο, έσκυψε στο έντονο πρόβλημα που αφορά στο δίκτυο του νερού της Χώρας.

Με πρωτοβουλία του τόσο ο ίδιος, όσο και μέλη της δημοτικής του ομαδας επισκέφθηκαν το χώρο εγκατάστασης των μονάδων Αφαλατώσεων προκειμένου να ενημερωθούν από τους αρμόδιους.

Διαπιστώθηκε ότι δύο μονάδες ήταν εκτός λειτουργίας και οι υπόλοιπες δύο υπολειτουργούσαν λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, μη αντικατάστασης μεμβρανών γεγονός που δημιουργούσε πρόβλημα στην ποιότητα του νερού.

Προκαλέσαμε συνάντηση με την απερχόμενη δημοτική Αρχή, τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, καθώς και με την εταιρεία που συντηρεί τις μονάδες αφαλάτωσης και τις τρεις τελευταίες μέρες εξειδικευμένο συνεργείο προέβη σε τεχνικό έλεγχο , επιδιορθώσεις, αντικατάσταση μεμβρανών και λοιπών υλικών και ετσι τέθηκαν σε πλήρη λειτουργία οι τέσσερις μονάδες από χθες 14/12/2023. Προηγήθηκε σε όλες τις μονάδες γενικός έλεγχος δικτύων νερού, φίλτρων, δοσομετρικών και λήψη μιας σειράς μετρήσεων ως προς την λειτουργία τους. Η αγωγιμότητα όλων των μονάδων είναι πλέον σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μετά το πέρας των ανωτέρω ενεργειών ζητάμε από την απερχόμενη δημοτική αρχή να μην χρησιμοποιεί τη γεώτρηση της Γύρλας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos