Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα, Νάξο και Τήνο

27 Μαϊος 2024 15:25

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 25-05-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρείς αλλοδαποί ηλικίας οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Μύκονο

Την 05-05-2024 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 44χρονος αλλοδαπός ο οποίος αφαίρεσε 300€ από χώρο επιχείρησης. Το χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 25-05-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 27 ετών, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -3,3- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου στη Νάξο
Την 26-05-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 68χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ιπποειδές χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Τήνο
Την 27-05-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 26χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos