Ολοκληρώθηκε το 3ο Ράλλυ Σύρου

18 Ιουνίου 2024 18:19

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Ράλλυ Παλαιών Σπορ Αυτοκινήτων στη Σύρο, μια διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.) και την υποστήριξη του Συλλόγου Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – SyrosEnfield.

Πολυάριθμα ιστορικά αυτοκίνητα κόσμησαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 την πλατεία Μιαούλη εντυπωσιάζοντας το κοινό και τους επισκέπτες της Σύρου.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 τα εντυπωσιακά κλασικά οχήματα διέτρεξαν όμορφες διαδρομές του νησιού και στο τέλος του αγώνα στόλισαν τον πεζόδρομο της οδού Θυμάτων Σπερχειού όπου έγινε και η απονομή των κυπέλλων όλων των κατηγοριών στους νικητές.

Στη δεξίωση που ακολούθησε όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι για μια ακόμη φορά από τηνεκδήλωση εκφράζοντας την άποψη ότι η Ερμούπολη είναι η καταλληλότερη πόλη προκειμένου να φιλοξενεί τέτοιου είδουςεκδηλώσεις λόγω της αρχιτεκτονικής της και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης δήλωσε στον απόηχο της διοργάνωσης :
«Η δέσμευση για θεσμοθέτηση της διοργάνωσης υλοποιείται βήμα - βήμα.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που όλοι οι συμμετέχοντες, τους οποίους ευχαριστώ εγκάρδια, δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την παρουσία τους στη Σύρο και ανανέωσαν το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
Ευχαριστώ θερμά το Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.) και το Σύλλογο Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – SyrosEnfield για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos