ΕΟΔ Κυκλάδων: Ένα πενθήμερο γεμάτο δράσεις: Τετάρτη 12, Πέμπτη 13, Παρασκευή 14, Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

18 Ιουνίου 2024 19:41

Το απόγευμα της Τετάρτης 12-6-2024, μετά από κλήση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων μετέβησαν, με το διασωστικό σκάφος της ομάδας, CHIARA, στην Αμοργό, προς αναζήτηση αγνοούμενου αλλοδαπού.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με το Αστυνομικό τμήμα Αμοργού, το Λιμεναρχείο και εθελοντές της ΕΔΟΚ Αμοργού, ως αργά το βράδυ και επαναλήφθηκε με το πρώτο φως της επόμενης ημέρας ως το απόγευμα, με χρήση θερμικής κάμερας.

Στην έρευνα συμμετείχε το ελικόπτερο του συνεργαζόμενου, με την ΕΟΔ, οργανισμού SKY HOPE AMKE.

  • Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Ιουνίου 2024,  μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων με το διασωστικό CHIARA, κάλυψαν σε επίπεδο Πρώτων Βοηθειών, τον αγώνα ιστιοπλοϊκών σκαφών CYCLADESCUP ANTIPAROS 2024, του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας.
  • Το απόγευμα του Σαββάτου 15-6-2024, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, ανταποκρινόμενα σε κλήση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, μετέβησαν, με το διασωστικό σκάφος CHIARA, στη  Σίκινο προς αναζήτηση αγνοούμενων αλλοδαπών.

Οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως μόλις έφτασαν στο νησί, σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Δήμο Σικίνου, με χρήση θερμικής κάμερας.

Συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ και επαναλήφθηκαν την επόμενη ημέρα ως το απόγευμα.

Και σ' αυτή την έρευνα συμμετείχε το ελικόπτερο του συνεργαζόμενου, με την ΕΟΔ, οργανισμού SKY HOPE AMKE.

  • Τη διοργάνωση PAROSWAY, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, κάλυψαν σε επίπεδο Πρώτων Βοηθειών, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Αμοργού, την ΕΔΟΚ Αμοργού -ιδιαίτερα την Πρόεδρο της, κα Σοφία Ατσά- και το Δήμο Σικίνου, για την φιλοξενία.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos