Συλλήψεις στις Κυκλάδες

30 Ιουλίου 2024 21:15

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 29-07-2024 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 6 αλλοδαποί ηλικίας από 25 έως 47 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στη Μύκονο

Την 29-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ’ το οποίο αναπαράγονταν μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο
Την 29-07-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 39χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 3,5 γραμμ..

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Σίφνο

Την 29-07-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σίφνου, 42χρονος ημεδαπός ο οποίος πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας αφαίρεσε χρήματα από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και ναρκωτικά στη Σύρο

Την 29-07-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 50χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκη οδηγώντας επικίνδυνα δίκυκλη μοτοσικλέτα, διαπιστώθηκε ότι στην κατοικία του καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,5 μέτρων και κατείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,2 γραμμ.. Η δίκυκλη μοτοσικλέτα και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos