Μύκονος: Υπεύθυνοι εστιατορίου κατηγορούνται ότι έσπρωξαν εργαζόμενο από τις σκάλες – «Χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού»

Ξανά στην επικαιρότητα έρχεται το γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, το οποίο πρόσφατα σφραγίστηκε από την ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή, καθώς δύο υπεύθυνοι του καταστήματος φέρεται να έσπρωξαν εργαζόμενο από τις σκάλες, έπειτα από έντονη λογομαχία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μόλις λίγες ώρες πριν, το γνωστό εστιατόριο εντοπίστηκε από την ΑΑΔΕ να μην κόβει αποδείξεις. Συνολικά ο έλεγχος βρήκε 11 παραβάσεις, δηλαδή 11 φορές κατά τις οποίες δεν κόπηκαν αποδείξεις, συνολικής αξίας άνω των 7.000 ευρώ και σφραγίστηκε για δύο μέρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, Στέλιο Γκαρίπη, μιλώντας στον ALPHA, είπε ότι, «θεώρησε σκόπιμο να διαμαρτυρηθεί καθώς οι ύβρεις απευθυνόντανε στην μητέρα του. Αυτό που ακολούθησε, ήταν να βρεθεί στην σκάλα έπειτα από ένα σπρώξιμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος εργάζεται επί δέκα χρόνια στην επιχείρηση και υφίσταται επί σειρά ετών μια εξευτελιστική συμπεριφορά».

Ο νεαρός νοσηλεύτηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, υπέβαλε μήνυση και κινήθηκε η διαδικασία του Αυτοφώρου. Μάλιστα κατήγγειλε το περιστατικό και στην Επιθεώρηση Εργασίας, που όπως λέει ο δικηγόρος του, δεν ήταν η μοναδική καταγγελία σε βάρος τους.

«Αυτές τις μέρες εξετάζονται περίπου 10 καταγγελίες σε βάρος της εν λόγω επιχείρησης από εργαζόμενους, οι οποίοι επί σειρά ετών υπόκεινται αδιαμαρτύρητα κακοποιητικές συμπεριφορές», κατέληξε ο κ. Γκαρίπης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos