Συλλήψεις στις Κυκλάδες

22 Αυγούστου 2024 14:48

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Μύκονο

Την 21-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 33χρονος ημεδαπός γιατί αφαίρεσε από τουριστικό κατάλυμα τσαντάκι που

Σύλληψη (4) άτομα για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα
Την 21-08-2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 41 έως 60 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών, αντικειμένων και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.


Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο
Την 21-08-2024 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για οπλοκατοχή στη Μύκονο

Την 21-08-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 28χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε σιδηρογροθιά.

Σύλληψη (3) ατόμων για ναρκωτικά. στη Μύκονο

Την 21 και 22-08-2024 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου
• δύο 17χρονοι αλλοδαποί γιατί βρέθηκαν στην κατοχή τους αυτοσχέδιο τσιγάρο και -6,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης
• 22χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του -5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.
• πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 34 έως 45 ετών γιατί βρέθηκαν στην κατοχή τους 6,5 γραμμ. κοκαΐνης και 2γραμμ. μεθαμφεταμίνης.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos