Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τρεις Πακιστανοί που βίασαν 21χρονη τουρίστρια στη Μύκονο

27 Αυγούστου 2024 13:40

Ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τον βιασμό νεαρής τουρίστριας, 21 ετών, από τη Νότια Αφρική, στη Μύκονο, στις 30 Ιουνίου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, κατά την αποτρόπαιη πράξη τους, φέρονται να τραβούσαν βίντεο με το κινητό τους τηλέφωνο, το οποίο και εντοπίστηκε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο επίμαχο βίντεο διακρίνεται η κοπέλα εντελώς αναίσθητη. Μάλιστα, η ίδια μέσα από αυτό το βίντεο προχώρησε και στην αναγνώρισή τους.

Οι τρεις Πακιστανοί, 28, 27 και 23 ετών, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου στις 24/8.

Κατά την εξέτασή τους αποδέχθηκαν την πράξη τους, ενώ τα κινητά τους τηλέφωνα έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Επίσης, ελήφθησαν και δείγματα βιολογικού υλικού.

Μύκονος: Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι Πακιστανοί
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πακιστανοί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία της Σύρου, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια!

Το ζήτημα που εγείρεται είναι πως οι δράστες είναι Πακιστανοί, που στην ουσία είναι ύποπτοι φυγής από τη χώρα και μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Και στην υποτιθέμενη περίπτωση ότι δεν φαινόταν βιασμός στο βίντεο, φαίνεται η κατάχρηση ατόμου ανίκανου να αντιδράσει.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την προανάκριση οι τρεις Πακιστανοί ομολόγησαν την πράξη τους.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos