Συλλήψεις σε Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο και Σύρο

27 Αυγούστου 2024 14:03

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα

Την 26-08-2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 40, 47 και 50 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών, αντικειμένων και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Σύλληψη ατόμων για ηχορύπανση στη Μύκονο
Την 26-08-2024 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου,
α) 40χρονος αλλοδαπός γιατί ως υπεύθυνος διοργάνωσης κοινωνικής εκδήλωσης (πάρτι) σε βίλα και
β) 32χρονος ημεδαπός γιατί ως υπεύθυνος λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,
αναπαρήγαγαν κατά περίπτωση μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Κατασχέθηκε ηλεκτρονική συσκευή - μίξης ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα
Την 26-08-2024 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 49χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο
Την 26-08-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο
Την 26-08-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπών για ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις στη Θήρα
Την 26-08-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, ιατρός και πολίτης ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν πολίτη, γιατί οι δύο πολίτες προκάλεσαν την έκδοση – χορήγηση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων-γνωματεύσεων από τον ιατρό, τις οποίες χρησιμοποίησαν προκειμένου να δικαιολογήσουν την απουσία τους σε δικαστήριο κατά την εκδίκαση σε βάρος τους ποινικής υπόθεσης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και ναρκωτικά στη Σύρο
Την 27-08-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 20χρονος ημεδαπός γιατί οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 13,5 γραμμ. (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos