Ο Μικιταριάν επενδύει σε μονάδα αφαλάτωσης στη Νάξο

Ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ έκανε επενδυτική κίνηση για να μπει δυναμικά στο νησί των Κυκλάδων προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα της λειψυδρίας.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο που διανύει η Νάξος και άλλα νησιά των Κυκλάδων, με δεδομένο ότι αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της παρατεταμένης λειψυδρίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Χένρικ Μικιταριάν έκανε ταξίδι-αστραπή στη Νάξο το Σάββατο (31/8) προκειμένου να κινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για να επενδύσει σε μονάδα αφαλάτωσης,

Μετά τον αγώνα της Παρασκευής (30/8) όπου αγωνίστηκε με την Ίντερ κόντρα στην Αταλάντα, ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής, εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο ρεπό λόγω εθνικών ομάδων και αεροπορικώς έφτασε στην Νάξο προκειμένου να δει από κοντά όλα όσα σχεδιάζει. Φυσικά, σε αυτή την δαπανηρή επένδυση θα έχει και… συμπαίκτη από την Ελλάδα προκειμένου να ξεπεραστούν ακόμα πιο γρήγορα τυχόν γραφειοκρατικά προβλήματα και παράλληλα να τον βοηθήσει σε κατασκευαστικά ζητήματα.

mikitarian1

Θυμίζουμε ότι αρχές Αυγούστου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας, σχετικά με το θέμα που αφορά μονάδες αφαλάτωσης στα νησιά Νάξο και Σέριφο είχε δηλώσει: «Οι ιδιαίτερα πιεστικές ανάγκες και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το παρατεταμένο πρόβλημα της λειψυδρίας στα νησιά, μας υποχρεώνουν να κινηθούμε άμεσα, αποτελεσματικά και ευέλικτα προκειμένου οι τοπικές κοινωνίες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και οι οικονομίες των νησιών μας να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Ήδη το πρώτο επτάμηνο του 2024 έχουν εκδοθεί 16 άδειες προσωρινής λειτουργίας μονάδων αφαλάτωσης, όταν στην περίοδο 2018-2023 είχαν εκδοθεί συνολικά 25.

mikitarian2


Σύμφωνα με πληροφορίες του ertsports.gr, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με την επένδυση του Μικιταριάν σε παραγωγή νερού ύδρευσης μέσω αφαλάτωσης στη Νάξο. Πάντως, πηγή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή έκανε λόγο για μια υπόθεση που αναμένεται να έχει ευτυχή κατάληξη.

Ο Αρμένιος μέσος αγωνίζεται στην Ίντερ από το 2022 με συμβόλαιο που ανέρχεται στα 3,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Πιούνικ, Σαχτάρ, Μέταλουργκ, Ρόμα, Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Ντόρτμουντ. Μιλάει άπταιστα Ρωσικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά, ενώ είναι πτυχιούχος Πανεπιστημίου.

mikitarian3

πηγή: ertsports.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos