Αποβίβαση τραυματία, μέλους πληρώματος, από θαλαμηγό στη Μήλο

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Μήλου και της Κιμώλου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι ένας αλλοδαπός (υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου) μέλος πληρώματος (ειδικότητας λοστρόμου) μίας θαλαμηγού (Θ/Γ) σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία βρισκόταν αγκυροβολημένη νοτιοδυτικά της νήσου Πολυαίγου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, μετά από τραυματισμό στο αριστερό χέρι.

Ο 25χρονος, μεταφέρθηκε με το βοηθητικό σκάφος της Θ/Γ στο λιμάνι Πολλωνίων της Μήλου, με τη συνοδεία δύο (02) περιπολικών σκαφών του ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ που είχαν μεταβεί στο σημείο. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Μήλου. Από το Λιμενικό Σταθμό της Κιμώλου που διενεργεί τη προανάκριση, συνελήφθη ο 32χρονος Β΄ Μηχανικός (υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου) της Θ/Γ για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. «Σωματική βλάβη από αμέλεια», ενώ απαγορεύτηκε και ο απόπλους του σκάφους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos