Συλλήψεις σε Θήρα και Μύκονο

07 Σεπτεμβρίου 2024 13:39

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 06-09-2024 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στη Θήρα
Την 06-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 56 και 61 ετών οι οποίοι αφαίρεσαν τιμαλφή από χρυσοχοείο.

Σύλληψη (2) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα
Την 06-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 41χρονος αλλοδαπός και 51χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα
Την 06-09-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 59 και 70 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αυστρία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (2) ατόμων για ναρκωτικά στη Μύκονο
Την 07-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου

• 38χρονος αλλοδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του -5,1- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και -3- ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή
• 31χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Θήρα
Την 07-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 32χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Την 07-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos