Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

10 Σεπτεμβρίου 2024 13:11

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 09-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρείς αλλοδαποί ηλικίας 27, 31 και 33 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αυστρία και την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Νάξο
Την 09-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 14χρονος ημεδαπός ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από παγκάρι εκκλησίας.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα
Την 10-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 22χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στη Μύκονο
Την 10-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ’ το οποίο αναπαράγονταν μουσική πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για βία κατά υπαλλήλων (αστυνομικών) στη Μύκονο
Την 10-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο 16χρονοι αλλοδαποί οι οποίοι επιβαίνοντες σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στη θέα αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν τον έλεγχο, ενώ κατά την ακινητοποίησή τους επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos