Στις 12-13 Οκτωβρίου το 2ο Συνέδριο Τουρισμού Πολυτελείας στη Σαντορίνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στην κατάμεστη σάλα του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου SH Diana, η Συνέντευξη Τύπου του διεθνούς συνεδρίου “The Luxury Side of Greece”, στην Ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά.

Εκεί, ανακοινώθηκε επίσημα ότι το 2ο Συνέδριο Τουρισμού Πολυτελείας θα λάβει χώρα και φέτος, στη Σαντορίνη στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024, με τη διοργάνωση να πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία παραγωγής Update Entertainment.

Η Έλλη Σπυροπούλου, δημοσιογράφος και CEO της Update Entertainment, παρουσίασε το όραμα του συνεδρίου, τονίζοντας τη σημασία του για την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού στον τομέα του πολυτελούς τουρισμού. Το συνέδριο θα ενισχύσει την επικοινωνία και την τεχνογνωσία στον τομέα, με στόχο την προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών.

santorini sinedrio1
Παράλληλα, ανέφερε ότι το συνέδριο θα φιλοξενήσει προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομά του, με ανάλογο κύρος με την Dr Maye Musk, η οποία ήταν επίσημη καλεσμένη στο 1ο Συνέδριο.

Σημαντική προσθήκη φέτος είναι η θέσπιση για πρώτη φορά των Luxury Tourism Awards, τα οποία θα βραβεύσουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου για την εξαιρετική προσφορά τους στην ανάπτυξη του πολυτελούς τουρισμού στην Ελλάδα. Τα Luxury Tourism Awards θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την επιβράβευση της καινοτομίας και της αριστείας στον κλάδο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς και τις κατηγορίες βράβευσης μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων https://lsgawards.gr

Στην εκδήλωση μίλησαν επιφανείς εκπρόσωποι του τουρισμού και των επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών και Κρουαζιέρας, Θεόδωρος Κοντες, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αντώνης Παγώνης, ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Dr. Ali Al Dhaheri, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών της Ελληνικής Ναυτιλίας Γιώργης Ξηραδάκης, καθώς και ο Καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου SH Diana.

Μετά το πέρας των ομιλιών, η Έλλη Σπυροπούλου απένειμε τιμητική πλακέτα στον καπετάνιο του πλοίου SH Diana ως ένδειξη εκτίμησης για την εξαιρετική φιλοξενία.

SH Diana
Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, παρουσιάστηκε το κρουαζιερόπλοιο SH Diana από τον Hotel Master της εταιρείας Swan Hellenic, το οποίο πραγματοποίησε τις πρώτες του κρουαζιέρες στο Αιγαίο το φετινό καλοκαίρι. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους πολυτελείς χώρους του πλοίου και να απολαύσουν την πανοραμική θέα από τον 9ο όροφο, στον χώρο της πισίνας.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου, τραπεζικούς παράγοντες και δημοσιογράφους, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την καθιέρωση της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού στον τομέα της πολυτέλειας.

cnn.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos