Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα και Σύρο

30 Σεπτεμβρίου 2024 13:50

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 28 και 30-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες αντίστοιχα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 47 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου, κατά περίπτωση.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για και παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Θήρα
Την 28-09-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 34χρονος αλλοδαπός γιατί διαπιστώθηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα
Την 28-09-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαπών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ατόμων για ναρκωτικά στη Μύκονο
Την 29-09-2024 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:
α) 22χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κάνναβη βάρους 4,8 γραμμ..
β) 21χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί ηλικίας 28, 44, ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και κοκαΐνη βάρους 2,6 γραμμ. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Σύρο
Την 29-09-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου Ερμούπολης, 43χρονος ημεδαπός γιατί διαπιστώθηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos