×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 - Psts.gr
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 00:13

Σεμινάριο μελισσοκομίας στην Κέα

Ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η διεξαγωγή του σεμιναρίου με θέμα "Μελισσοκομία" σε συνεργασία με το ΚΕΚ Γεννηματάς και το Δήμο Κέας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 23:46

Π. Κροντηράς: Ντροπή και αίσχος

Την Τήνο, μέρα τη μέρα, την απαξιώνετε. Αστοιχείωτοι, προσπαθούν να ανατρέψουν το τεκμήριο της κυριότητας του ιδιώτη στα χορτολίβαδα. Τη Δ.Ο.Υ. Τήνου την κλείσατε, το ΓΕΦ απέχει μακράν των όσων υποσχέθηκε ο κ. Υπουργός παρουσία μου, οι συμπατριώτες μου ταλαιπωρούνται...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 2012 ο Πακιστανός είχε κακοποιήσει την 16χρονη Μυρτώ - Είχε δηλώσει ότι είναι ανήλικος όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερίδα με θέμα «Στρες και Ψυχοσωματική υγεία» συνδιοργανώνουν στην Πάρο η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ και ο Δήμος Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε ο Βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας με θέμα την σχετική επιστολή διαμαρτυρίας του Ιδρύματος Στήριξης Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σερίφου, για την μη κάλυψη παιδιατρικών αναγκών στο νησί της Σερίφου λόγο των συνέχων αποσπάσεων της παιδιάτρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

...την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 21:00. Ακολουθεί η πρόσκληση...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προηγούμενη Πέμπτη 25/10 ο Νίκος Συρμαλένιος συνοδευόμενος και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Σαντορίνης επισκέφθηκαν τη Θηρασιά, όπου στο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αποκάλυψη του Θεόδωρου Πάγκαλου, για παρακολουθήσεις Αμερικανών πρεσβευτών από τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν άφησε αδιάφορα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης από τις πρώτες ώρες που ακολούθησαν τις δηλώσεις του πρώην υπουργού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραντεβού στο Μαξίμου έδωσαν για τις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, με κύριο θέμα τον φόρο ακινήτων. Συνάντηση το βράδυ Γ. Στουρνάρα και Χ. Σταικούρα με την Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζήτηση με τίτλο «Τι συμβαίνει όταν ο Καβάφης μπαίνει στο μετρό» είναι η επόμενη δράση του Ιδρύματος Ωνάση για την ανάδειξη του αρχείου Καβάφη και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos