Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Στο πλαίσιο της εκπόνησης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αμοργού για το 2021, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω λαϊκές συνελεύσεις προκειμένου οι κάτοικοι των χωριών να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα, 10/10/2020, δηλώθηκαν 306 επιπλέον κρούσματα. Από τα 274 εγχώρια κρούσματα, τα 57 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είχε προειδοποιήσει πολύ νωρίς ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους συγκεκριμένους χώρους εργασίας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο αρνητικό ρεκόρ στους διασωληνωμένους από τον κορωνοϊό, προβληματίζει κυβέρνηση και ειδικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 306 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα την τελευταία ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι είχαμε τι χάσαμε, θα μπορούσε να εξάγει κανείς ως συμπέρασμα για την κίνηση στο λιμάνι της Πάρου τον Σεπτέμβριο που μόλις μας πέρασε καθώς ο αριθμός των αφίξεων ήταν εν πολλοίς αναμενόμενος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας που έχει φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορονοϊού

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

ην 09-10-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 58χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης, ο 58χρονος προσπάθησε να διαφύγει κατά τη διάρκεια του τροχονομικού έλεγχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-10-2020 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο ημεδαποί ηλικίας 31 και 36 ετών οι όποιοι μεσημβρινές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos