Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει στη δράση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – Ελληνική Αστυνομία με σύνθημα «Έχεις Φωνή».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με θέμα τα επικείμενα προβλήματα που θα προκύψουν σχετικά με την εξυπηρέτηση των κατοίκων νησιών των Κυκλάδων, από το κλείσιμο υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 2005 καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι οποίοι τραγουδούσαν το σύνθημα: «Μαραντόνα είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ γενικότερα το κρύο θα είναι έντονο και τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 19:58

Κορωνοϊός: Ένα κρούσμα στην Π.Ε Πάρου

Πώς κατανέμονται τα κρούσματα κορωνοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε σε ηλικία 60 ετών έχοντας υποστεί ανακοπή - Το θάνατό του ανακοίνωσε επίσημα και ο δικηγόρος της οικογένειάς του

O ποδοσφαιρικός πλανήτης θρηνεί τον θάνατο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, του θεού του της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Θλίψη και ανατριχίλα έχει σκορπίσει σε όλο τον πλανήτη, αφού ο Ντιεγκίτο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών! Την σπαρακτική είδηση αυτή μετέδωσαν τα αργεντίνικα Μέσα Clarin και Οle τονίζοντας πως ο Θεός υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στο Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες, εκεί όπου βρισκόταν για την ανάρρωση έπειτα από τη σοβαρή επέμβαση που είχε υποβληθεί πριν λίγες ημέρες. Οι γιατροί που έφτασαν στο σπίτι του παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου υπέστη ανακοπή καρδιάς...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενο νόσημα - Έδωσε μάχη με τον ιό για περίπου δύο εβδομάδες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 2152 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 97288, εκ των οποίων το 53.2% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από συνάντηση που έγινε στις 24 Νοεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Κατάστημα Μάρπησσας Δήμου Πάρου με εκπροσώπους της Κοινότητας Μάρπησσας, της Κ,Δ,Ε,Π,Α,Πάρου, του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας, και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, συζητήθηκε το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα που θα βιώσουμε φέτος θα είναι διαφορετικά από ότι έχουμε ζήσει μέχρι τώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos