Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Ακόμη ένας έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 347.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τί ισχύει για πρόβες και κινηματογραφικά γυρίσματα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεν ακολούθησε τον διαχωρισμό θεατρικών και μουσικών παραστάσεων που έγινε από τους αρμόδιους για τις επόμενες δύο εβδομάδες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Νίκος Σύψας αναφέρθηκε στα μέτρα που θα παρθούν σε περίπτωση που στην Αττική συνεχίστεί η αυξητική τάση και ο κορονοϊός συνεχίσει να κάνει… πάρτι τις περιοχές της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμεσα αποδεκτή έγινε η παραίτηση του προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Του έσπασαν το χέρι, τον χτύπησαν στα πόδια και στο κεφάλι έξω από το σπίτι του - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την λήψη ακόμα πιο «αυστηρών» μέτρων για την Αττική φέρνει πιο κοντά η σημερινή έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, καθώς, στο αρνητικό ρεκόρ των 453 νέων κρουσμάτων, το Λεκανοπέδιο είχε και πάλι ένα πολύ υψηλό «μερίδιο»: 174.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 15:52

Ο «πόλεμος της μάσκας» 100 χρόνια πριν

Η φοβερή πανδημία της ισπανικής γρίπης (1918-20) που προκάλεσε 50 εκατομμύρια και πλέον νεκρούς, έφερε για πρώτη φορά στο προσκήνιο, τη χρήση της μάσκας ως μέτρο προστασίας έναντι του θανατηφόρου ιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα ανησυχητικός ο αριθμός των κρουσμάτων σε αλλοδαπούς κατοίκους του κέντρου της Αθήνας 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos