Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Ειδικοί επιστήμονες, λοιμωξιολόγοι και πολιτεία, συστήνουν τη χρήση μάσκας από τους πολίτες ως μέτρο ενάντια στην διασπορά της νόσου Covid – 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 24/09/2020 δηλώθηκαν 342 επιπλέον κρούσματα. Από τα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας και τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μίλησε ο Νίκος Σύψας στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

30 κρούσματα εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολόκληρη κατασκευή σκέφτηκε να κάνει ο ασυνείδητος που πέταξε σε παραλία 5 κουτάβια τυλιγμένα σε συρματόπλεγμα στην Πάρο…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικά βήματα προόδου σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κάνει η Ελλάδα, η οποία κατάφερε να σημειώσει την τέταρτη μεγαλύτερη πρόοδο στην Ευρώπη στο

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την αεροπορική οδηγία (notam) που αφορά τους επιβάτες από την Τσεχία και θα ισχύει από την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 τα μεσάνυχτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Μπορούμε να πετύχουμε και χωρίς lockdown» τόνισε ο πρωθυπουργός και κάλεσε τους πολίτες σε μία νέα εγρήγορση
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκύλος της αστυνομίας βρήκε τη σορό γυναίκας κάτω από λάσπες και φερτά υλικά περίπου 10 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε εξαφανιστεί, πριν από έξι μέρες, η 43χρονη φαρμακοποιός Ευδοκία Πλακιά. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο έξω από το Μουζάκι. Είναι το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας “Ιανός“.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είμαστε σε μια κρίσιμη φάση για την αντιμετώπιση της πανδημίας», τόνισε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο παράδειγμα άλλων χωρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos