Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Τι ιχύει για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και οι επιτηδευματίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη μάχη για τη ζωή έχασε το βρέφος 37 ημερών που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Πρόκειται για το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις εβδομάδες πριν το Πάσχα. Τότε σχεδιάζει η κυβέρνηση να «ανοίξει» την εστίαση αν τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι ικανοποιητικά. Τα άτομα ανά τραπέζι και ο «έλεγχος» των εργαζομένων. Όλο το σχέδιο για την χαλάρωση του lockdown.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

;Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Πανόρμου, έξω από το μετρό σε συγκέντρωση περίπου 100 ατόμων για τα όσα έγιναν την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα είναι έκπληξη αν έβλεπα μια ναυτική συμφωνία Τουρκίας – Αιγύπτου, η οποία θα παραβίαζε τα δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου» εκτιμά σε συνέντευξή του στο ΟPEN, o Σεθ Φράντζμαν, Διευθυντής του Κέντρου Πολιτικής Ανάλυσης Μέσης Ανατολής «MECRA», μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα περιστατικό κορωνοϊού, συγκεκριμένα τρία που όλα ανήκαν στα μέλη τριμελούς οικογένειας στην Πάρο, τα οποία και διαγνώστηκαν τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα στο νησί, μας υπενθύμισε δυστυχώς ότι ο κορωνοϊός είναι εδώ και γι΄αυτό θα πρέπει όλοι να επαγρυπνούμε για την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων αποφυγής της διασποράς του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν εγγράφων που απεστάλησαν από τον Έπαρχο Πάρου και την Κοινότητα Αρχιλόχου σχετικά με την καθίζηση του οδοστρώματος στη θέση «Άγιος Παντελεήμονας» της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πρωτοφανή «κοπτοραπτική» του νόμου που αφορά τις μετακινήσεις των Περιφερειαρχών, προκειμένου, με κάθε τρόπο, να στηθεί κατηγορία κατά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκλωβισμένη στον κορονοϊό παραμένει όλη η χώρα με την κατάσταση να είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη με τα κρούσματα να είναι σταθερά σε τετραψήφια επίπεδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos