Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Όσοι είχαν την τύχη να ταξιδέψουν έστω και μία φορά γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι ανακοινώσεις αφορούν δύο ενέργειες: Δένουμε τις ζώνες μας, απενεργοποιούμε τα κινητά μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την εύκολη συνταγή για τα μελομακάρονα, θα τη φτιάξετε πολλές φορές γιατί η μία δόση δεν είναι ποτέ αρκετή!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Έφθασε η πολυπόθητη στιγμής της πρεμιέρας των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προβάδισμα 6,8 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου δείχνει η νέα δημοσκόπηση του Star και της GPO.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σμύρνης και Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου, αναστέλλεται και η ακριβής ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 17:59

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πελέ

Ο Πελέ, ο οποίος στις 23 Οκτωβρίου έγινε 82 ετών και έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο, εισήχθη στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», στη νότια ζώνη του Σάο Πάολο, σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή επίκαιρη ερώτηση για τις προβλέψεις του νέου ΚΟΚ και ειδικά τα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση σε όδευση τυφλών ή ράμπα ΑμεΑ, ο κ. Καραμανλής επισήμανε ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται οι όποιες ποινές από τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία. Επιπλέον δήλωσε ότι έρχονται νέα μέτρα για τα πατίνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ευρώπη χαράσσει μια νέα στρατηγική για την χρήση και λειτουργία των αυτόνομων ιπτάμενων οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου (6/12), προστάτη των ναυτικών και πολιούχου του Πύργου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει ομιλία με θέμα τη ναυτική δραστηριότητα της Έξω Μεριάς κατά τον 19ο και 20ό αιώνα, με εισηγητή τον Γεώργιο Βίδο, το Σάββατο10Δεκεμβρίου (ώρα 18:00), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μήλου έδωσε στην δημοσιότητα ολοκληρωμένο το «Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2023» της Μήλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos