Πάρος: Έρχεται γιορτινό τριήμερο στο νησί! - Ανοίγει η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

30 Νοεμβρίου 2022 21:53

Έφθασε η πολυπόθητη στιγμής της πρεμιέρας των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην Πάρο!

Κάτοικοι αλλά και επισκέπτες του νησιού, ετοιμάζονται να ζήσουν την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου, με το προσεχές τριήμερο (Παρασκευή 2 – Κυριακή 4 Δεκεμβρίου) να γίνεται η αρχή της γιορτινής χαράς για μικρούς και μεγάλους μιας και τότε ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων για την υποδοχή των Άγιων Ημερών που έρχονται.

Παροικία, Νάουσα, Λεύκες και Αλυκή, μας περιμένουν όλους για τρεις μέρες Χριστουγεννιάτικης μαγείας!

Παροικία: Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 19:00, στην πλατεία Εκατονταπυλιανής, οι χορωδίες του Π.Σ. «Αρχίλοχος» και του Ωδείου «Μυθωδία» θα τραγουδήσουν μελωδικά, κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί Bazaar από σχολεία και συλλόγους της πρωτεύουσας της Πάρου αλλά και εκδήλωση με ζωντανή μουσική: Φανούρης Πετρόπουλος - λαούτο/τσαμπούνα, Μανώλης Δελέντας - βιολί, Αντωνία Νίκα - τραγούδι, Κίμων Ξίγκης - κανονάκι/κιθάρα. Ο Άγιος Βασίλης και άλλες εκπλήξεις θα ολοκληρώσουν την βραδιά.

Νάουσα: To Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα ξεκινήσει στη Νάουσα το «Κυνήγι του Θησαυρού» με γεύση Χριστουγέννων, μια βιωματική εκδήλωση για παιδιά 4 – 14 ετών με περιπατητικές δραστηριότητες και παιχνίδι στο πνεύμα των γιορτών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λεύκες: To Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην πλατεία Ηρώων θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και θα ακουστούν μελωδίες γιορτινές από την χορωδία του Π.Σ. «Αρχίλοχος» υπό τη διεύθυνση της κας. Κωνσταντίνας Ανδρεάκου.

Αλυκή: Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 18:30, στην παιδική χαρά του Αγίου Νικολάου, θα φωταγωγηθεί το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα, λουκουμάδες και ζεστή σοκολάτα θα προσφερθούν φιλόξενα στον κόσμο που θα τιμήσει τη γιορτινή βραδιά, ενώ πολλές, όμορφες, πρωτότυπες εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους!

{https://www.youtube.com/watch?v=U0lmZYHZ8IA}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos