Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Άνθος – άνθος, ευωδιά την ευωδιά, χρώμα με χρώμα, ταίριαξαν οι πιστές που ξενύχτησαν στον Ι.Ν. Παντάνασσας στη Νάουσα το βράδυ της Μ. Πέμπτης, τα λουλούδια με τα οποία κόσμησαν τον Επιτάφιο, πριν δεχτεί το Άγιο Σώμα του Κυρίου μας στην Αποκαθήλωση της Μ. Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Νάουσα της Πάρου εθεάθησαν ο Τζώνης Καλημέρης και η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, να περνούν ήρεμα τις διακοπές του Πάσχα. Μαζί τους η όμορφη κορούλα τους Ada, η οποία αποτελεί την πρώτη τους προτεραιότητα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στο επίκεντρο των συνομιλιών ο πόλεμος στην Ουκρανία, όπως και η κλιματική αλλαγή και η ενεργειακή ασφάλεια, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνεμος αισιοδοξίας «πνέει» στην Πάρο καθώς καταφθάνουν από την αρχή της Μ. Εβδομάδας οι εκδρομείς του Πάσχα στο νησί. Η κίνηση έχει ζωηρέψει και ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί μαζικά οι επισκέπτες της Μ. Πέμπτης και της Μ. Παρασκευής, ημέρες κατά τις οποίες θα φθάσει ο μεγαλύτερος όγκος των ταξιδιωτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 6.755 νέα κρούσματα σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου, καθώς και 43 θανάτους το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Επίσης, στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 284 διασωληνωμένοι ασθενείς με Covid.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κρατικός Αερολιμένας Μυκόνου μετονομάστηκε πρόσφατα σε Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου «Μαντώ Μαυρογένη» καθώς η πρόταση του Δήμου Μυκόνου για τη μετονομασία έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρτίδες του φαρμακευτικού προϊόντος ACCUPRON Δισκία επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο 5, 20 ή 40 mg/ tab ανακαλεί ο ΕΟΦ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και τη Δευτέρα του Πάσχα στην Ιερά Μονή Αγ. Γεωργίου Λαγκάδας έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετές επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα. Φυσικά, ξεχωρίζει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, ωστόσο στοιχηματικά, το ενδιαφέρον μας «κεντρίζουν» δύο άλλες αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos