Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση 2423 Τζόκερ του ΟΠΑΠ (2422) την Τρίτη 5 Απριλίου είναι οι εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τουρκία παρουσίασε ένα νέο πύραυλο με την ονομασία «ÇAKIR» και στο διαφημιστικό βίντεο που δημοσίευσε, φέρεται να έχει βάλει ως στόχο δοκιμής την Χίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nordic Monitor.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη διεθνή λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου φιγουράρουν τέσσερα ελληνικά ονόματα, με πρώτο εκείνο της Βίκυ Σάφρα, η οποία κατέχει την αμύθητη περιουσία των 7,4 δισ. δολαριών που κληρονόμησε από τον σύζυγο της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη προσοχή και επαγρύπνηση πρέπει να δείξουν οι πολίτες στην Πάρο καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει τη μορφή μάστιγας οι ηλεκτρονικές απάτες στο Διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τέταρτη δόση αναμένεται να γίνει σε άτομα μεγαλύτερα άνω των 70 ετών και σε άνω των 60 με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον τέσσερις μήνες από την τρίτη δόση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδωνσυναντήθηκε σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Γεώργιος Μιχαλόπουλος, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, συνοδευόμενος από τον Αστυνόμο Α’ Πέτρο Βασιλάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.988, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το WWFΕλλάς, το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA) και το Ινστιτούτο Σπηλαιολογικών Ερευνών Ελλάδας (ΙΝΣΠΕΕ), σε συνεργασία τον Δήμο Πάρου και τηΔημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πάρου (ΔΕΥΑΠ),υλοποιούν ένα νέο πιλοτικό έργο στην Πάρο, με στόχο την κατασκευή μιας σειράς μικρών λίθινων αναβαθμών (φράγματα ύψους μερικών δεκάδων εκατοστών) στο ρέμα του Καβουροπόταμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις αλλαγές που αφορούν στα πιστοποιητικά/βεβαίωσεις εμβολιασμού και νόσησης που ισχύουν από εδώ και στο εξής στις αεροπορικές μετακινήσεις εσωτερικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos