Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Πρόσφατα, το Δ.Σ. του Πάρκου Πάρου, μετά από αίτημα της εταιρείας που διαχειρίζεται το αναψυκτήριο, είχε συναινέσει στην δοκιμαστική και περιορισμένη (40 περίπου θέσεων) επιβολή ελεγχόμενης στάθμευσης, σε τμήμα του χώρου του parking του Πάρκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 20:19

Ανάλαφρο σορμπέ καρπούζι

Ετοιμάζουμε την πιο καλοκαιρινή συνταγή με καρπούζι, ένα υπέροχο αρωματικό σορμπέ.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Μετά το Ντράφι εκκενώνεται και η Ανθούσα καθώς η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη και απειλεί σπίτια. Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής για να εκκενώσουν προς Γέρακα.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα Fuel Pass 2 και τις αιτήσεις στο επίδομα βενζίνης. Βήμα - Βήμα η διαδικασία για να εκδώσετε την ψηφιακή κάρτα που δίνει μπόνους 15 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζουν ξανά οι κινηματογραφικές προβολές στο Σινέ Έναστρον του Πάρκου Πάρου οι οποίες είχαν διακοπεί, εξαιτίας βλάβης του προτζέκτορα του κινηματογράφου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαίνεται η φωτιά στην Πεντέλη εν μέσω ισχυρών ανέμων που προκαλούν ανησυχία για την πορεία της πυρκαγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2022κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε τη Σύρο με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο, τη Διοικητική Επιτροπή και Στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη νήσο Σαντορίνη, όπου θα παραστεί στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις, για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία. Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώραστην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Θήρας, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας-Αμοργού και Νήσων κ.κ. Αμφιλόχιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νησί της Μυκόνου επέλεξε η Αγγελική Ηλιάδη για τις διακοπές της. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στα social media και οι καλοκαιρινές αποδράσεις της δεν αποτελούν εξαίρεση.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε κλοιό καύσωνα βρίσκονται εδώ και μέρες πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, εντελώς ασυνήθιστες στα 40άρια που χτυπά εκεί ο υδράργυρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos