Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Μια all – star μουσική παράσταση, ένα live τρελού κεφιού, ροκ έμπνευσης και μοναδικού χιούμορ, πρόκειται να παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Deck Paros Festival.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναρτήθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τα οριστικά αποτελέσματα για το Voucher μέσω ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών από την ΕΕΤΑΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βιομηχανία γάλακτος παγκοσμίως βρίσκεται εν μέσω ριζικών αλλαγών που επηρεάζουν και επηρεάζονται από τις διατροφικές μας συνήθειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την ανάγκη ευρείας στήριξης του σχεδίου εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, ως τον μόνο τρόπο διάσωσής τους, μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τίτλο «Εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας και άλλες διατάξεις αναπτυξιακού χαρακτήρα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με «πλοηγό» τον σπουδαίο δημιουργό και ερμηνευτή Μιχάλη Χατζηγιάννη, το κοινό της Πάρου, στο πλαίσιο του Deck Paros Festival, «ταξίδεψε» στον μαγευτικό κόσμο των συγκινήσεων των αγαπημένων επιτυχιών του, το βράδυ της Δευτέρας 29 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδος αλλά και της ΕΕ και του ΝΑΤΟ προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια Τελετής στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος εποχής για την πλατφόρμα online παραγγελίας delivery.gr, η οποία ενσωματώνεται στο efood.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να ακούσει για αλλαγή του καιρού και τις επερχόμενες βροχές του φθινοπώρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έναν μήνα καθυστέρηση και με αριθμό γιατρών που δεν φαίνεται να επαρκεί ανοίγει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, η πλατφόρμα για την εγγραφή των πολιτών στον προσωπικό ιατρό όσων έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους στις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos