Πάρος – Deck Paros Festival: «Έρχονται» να ροκάρουν με τρελό κέφι! Θρύλοι της μουσικής μαζί, στην απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού!

01 Σεπτεμβρίου 2022 01:39

Μια all – star μουσική παράσταση, ένα live τρελού κεφιού, ροκ έμπνευσης και μοναδικού χιούμορ, πρόκειται να παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Deck Paros Festival.

Οι «αιώνιοι έφηβοι» της ελληνικής ροκ σκηνής, οι δημιουργοί – θρύλοι που τα τραγούδια τους έχουν γράψει τη δική τους επιτυχημένη ιστορία και αγαπιούνται πολύ, δηλαδή οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Λάκης Παπαδόπουλος, θα βρίσκονται την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, για μια κεφάτη, ξεσηκωτική και μοναδική μουσική παράσταση.

Μαζί τους η Ρένα Μόρφη, η χαρισματική ερμηνεύτρια με τη βελούδινη φωνή που ελίσσεται ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, τις λάτιν διασκευές της, και το αστείρευτο πάθος και μπρίο της πάνω στη σκηνή!

Από τα πάρτι των νεανικών μας χρόνων μέχρι σήμερα, από τις όμορφες αναμνήσεις μας έως το τώρα, οι θρυλικοί «έφηβοι» της ροκ συνεχίζουν να παθιάζονται με τις ροκιές τους και καλύτεροι παρά ποτέ, έρχονται στην Πάρο για να μας ξεσηκώσουν!

Ραντεβού την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Deck Bar Restaurant για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να ροκάρουμε στο ρυθμό τους! Να μη λείψει κανείς!
Deck Bar Restaurant - Τηλ. Κρατήσεων: 6986515817 - 22840 28578

DECK MORFI 360X500

 

gerolykoi poster 740px

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos