Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το Εδιμβούργο με τους χιλιάδες Βρετανούς να περιμένουν στους δρόμους για να αποτίσουν φόρο τιμής στην αγαπημένη τους Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες, οη παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου οι τριήμερες εκδηλώσεις Ελληνογαλλικής Γιορτής και Φιλίας στο νησί, με μια δεξίωση που παρατέθηκε στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Πάρου παρουσία Γάλλων και Παριανών επισήμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από στοιχηματική σκοπιά, σήμερα το ενδιαφέρον μας προσελκύουν δύο αναμετρήσεις, μία στο πλαίσιο της Β’ Ολλανδίας, μία στο πλαίσιο της Β’ Νορβηγίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διήμερες ήταν οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Άσπρο Χωριό, στο πλαίσιο της 16ης Μικρασιατικής Συνάντησης που φέτος ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιώργος Αμούτζας, στη συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε για τις αλλαγές που έρχονται στη σειρά Σασμό, για την επιστροφή του Τάσου Νούσια, καθώς και για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στον β’ κύκλο επεισοδίων.

Κατηγορία LIFESTYLE

Διευκρινίσεις σχετικά με την ανάγκη εμβολιασμού με 5η δόση με τα επικαιροποιημένα εμβόλια COVID για τους ηλικιωμένους που έχουν εμβολιαστεί με 4η δόση (με τα συμβατικά εμβόλια) έδωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά τη σημερινή έκτακτη ενημέρωση. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι εγγραφές σε προσωπικό γιατρό έχουν ξεκινήσει και στα φαρμακεία, χωρίς να χρειάζεται κινητό τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Ποια είναι όμως τα προνόμια, και μέχρι πότε η διορία.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύμα ζέστης έρχεται από την Παρασκευή στην Ελλάδα με πολλές περιοχές να βλέπουν το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει και στους 37 βαθμούς, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Νέα στοιχεία για τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από την επόμενη εβδομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Πάρου για το ζήτημα της παραίτησης του Αντιδημάρχου κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιου, έδωσε ο πρώην Αντιδήμαρχος σε ανακοίνωσή του στην οποία παραθέτει τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos