Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr
Με απόφαση καθορίζονται τα πάγια κριτήρια που θα ζητούν όλες οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Άσπρο Χωριό το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου 2022, οι λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της 16ης Μικρασιατικής συνάντησης αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 15:50

Πάρος: Αίτημα για δωρεά σχολικών ειδών

Αγαπητοί συμπολίτες και συνδημότες Πάρου και Αντιπάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τα καταγγελλόμενα, σχετικά με τη διαχείριση και τις παράνομες εισπράξεις στη μαρίνα της Νάουσας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Πάρου Αντιπάρου στηρίζει τους συναδέλφους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου για τα στοιχεία που παραθέτουν, σχετικά με το Αγκυροβόλιο Τουριστικών Σκαφών στη Νάουσα, κατόπιν αυτοψίας που διενεργήθηκε στις 02/09/2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-09-2022 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 27 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο και μικροποσότητα κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 14:31

Μπόκα με κάλυψη, με το φαβορί στη Ρουμανία

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, η προσοχή μας επικεντρώνεται στη Λατινική Αμερική, όπου η ΜπόκαΤζούνιορς υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Ουρακάν, αλλά και στη Ρουμανία, όπου η ΆρτζεςΠιτέστι φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Κλουζ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ύστερα από δύο χρόνια αναγκαστικής αδράνειας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου, που φέτος γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του, διοργανώνει και πάλι, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και του Δήμου Σίφνου, το 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον Τουρισμός για Όλους, για έξτρα 200.000 δικαιούχους τους οποίους είχε προαναγγείλει τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η υπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευρυμένα σε σχέση με εκείνα που ίσχυσαν πέρυσι θα είναι τα κλιμάκια κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία θα εφαρμοστούν από τον επόμενο μήνα και αναμένεται να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν άμεσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γεννημένη στη Χαβάη τραγουδίστρια διαθέτει εξωτική ομορφιά και εκπληκτικό κορμί το οποίο δείχνει συχνά στους 5,3 εκατομμύρια followers της στο Instagram

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos